Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 09.09.2023 08:42
Кількість переглядів: 78

Фото без описуШановні спортсмени, тренери,  фахівці галузі фізичної культури і спорту, прихильники фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається  День фізичної культури та спорту. За давніх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. 
  Сьогодні, в часи найтяжких випробувань для України це свято є уособленням величі та сили духу, мужності і патріотизму наших людей. 
    Катеринопільська територіальна громада відома славними спортивними досягненнями та талановитими спортсменами. Ми пишаємося вашими успіхами.
   Висловлюємо слова щирої вдячності ветеранам спорту, тренерам, вчителям, які присвятили себе вихованню молодого покоління, посіяли зерна спортивних успіхів, проводять значну роботу із залучення до занять фізичною культурою і спортом дітей, учнів та молоді нашої територіальної громади.
    У цей  день бажаємо всім міцного здоров'я, щастя, благополуччя в родинах, наполегливості і наснаги, успіхів, мирного неба та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог!
  
Зі святом!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора