Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 08.09.2023 15:50
Кількість переглядів: 107

Фото без описуВчора  у Катеринопільській селищній раді відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.
  На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання відважних Героїв-захисників з нашої Катеринопільської територіальної громади, які віддали свої життя за незалежність,суверенітет та тариторіальну цілісність України та всіх загиблих в результаті збройної агресії російської федерації.
   В ході засідання члени виконавчого комітету затвердили кошторисну документацію на проведення капітального ремонту частини системи опалення – заміна "водяної сорочки" теплообмінника газового котла в одній із адміністративних будівель в смт Катеринопіль, у сумі 63,8 тис. грн.
   У зв’язку з перенесенням Верховною Радою України дат святкування Різдва Христового (з 7 січня на 25 грудня),  Дня Української Державності (з 28 липня на 15 липня), Дня захисників і захисниць України (з 14 жовтня на 1 жовтня), а також перенесенням на 13 повних календарних днів інших релігійних свят, виконавчим комітетом селищної ради було прийнято рішення про зміну дат у календарі заходів Катеринопільської територіальної громади на 2023 рік.
   За клопотаннями старости Гуляйпільського старостинського округу Миколи Піщаного та Катеринопільського ліцею № 2 прийняті рішення про надання дозволів на видалення аварійних та сухостійних зелених насаджень у с. Бродецьке та смт Катеринопіль.
   Останніми розглянули питання, які стосувались захисту прав дітей, а саме: погодили зняття з реєстрації місця проживання двох дітей, позбавлених батьківського піклування та надали дозвіл матері на укладення договору купівлі-продажу належної  її малолітній дочці, на праві власності частки квартири.Фото без опису
    Після розгляду всіх питань порядку денного селищний голова Володимир Коваленко закрив засідання, подякувавши членам виконкому за роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора