Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

1 вересня у ліцеях №1 та №2 смт Катеринопіль відбулися святкові лінійки.

Дата: 01.09.2023 17:38
Кількість переглядів: 86

Фото без описуДень знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше пішов до школи і стане першокласником, до учнів 9-х, 11-х класів – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

На свято першого дзвоника до Катеринопільсього ліцею №2 завітав селищний голова Володимир Коваленко. Він привітав учнів, педагогічний колектив, батьків з початком навчального року та побажав міцного здоров'я, наснаги, реалізації мрій, успіхів у навчанні і мирного неба.

Привітали шкільні родини і регіональні менеджери Б0 "БФ "МХП - Громаді"( Фонд "МХП-Громаді" ) Валентина Крижановська та Валентина Вовкотруб, а також представники ВП ″Катеринопільський″ ТОВ “НВФ “Урожай‟ (МХП-Урожай) на чолі з керівником Миколою Вовкотрубом та вручили першокласникам яскраві наплічники з необхідним канцелярським приладдям.

Щиро дякуємо нашому земляку, Герою України Юрію Анатолійовичу Косюку, голові правління агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" (МХП) за допомогу та підтримку освітніх закладів Катеринопільської територіальної громади.

Діти –це наше майбутнє, а знання – наша сила!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора