Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем знань

Дата: 01.09.2023 09:45
Кількість переглядів: 88

Фото без описуШановні учні, вчителі та батьки Катеринопільської територіальної громади!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім святом мудрості, доброти і людяності. Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень, нових переживань та нових надій.

Це свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері закладів освіти.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою та барвами осінніх квітів. На жаль, у цьому році це світле і радісне свято знову проходить у воєнний час. Але ми віримо у Перемогу, і мир в Україні!

З усією теплотою висловлюємо велику вдячність освітянам за щоденну самовіддану працю, у складних умовах, за розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

Дорогі учні! Нехай кожен день навчального року приносить вам незабутні враження, нові відкриття та пізнання світу. Нехай здійснюються мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити вас успішними, розумними та мудрими, вихованими та сповнених натхненної праці.

Батькам та вчителям – наснаги та терпіння. Хай ваші старання, самовіддана праця, мудрість та турбота повернуться вам сторицею.

Бажаємо всім міцного здоров'я, віри у свої сили, взаєморозуміння, творчих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай цей сонячний першовересень принесе тепло та гарний настрій у кожен клас, кожну родину.

Зі святом вас усіх – з Днем знань!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора