Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулась позачергова 33 сесія селищної ради

Дата: 25.08.2023 17:05
Кількість переглядів: 102

Фото без описуУ пленарному засіданні позачергової 33 сесії, яке відбулось 22 серпня, взяли участь керівники комунальних підприємств, закладів, структурних підрозділів апарату селищної ради та старости старостинських округів Катеринопільської територіальної громади, а також запрошені: голова Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, депутат обласної ради Олександр Коваленко, Ватутінський міський голова Олександр Заборовець та представники Ватутінської міської територіальної громади.

Роботу пленарного засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання світлої пам’яті тих, хто віддав своє життя за волю Українського народу в боротьбі з російським агресором та всіх цивільних співгромадян, що стали невинними жертвами цієї страшної агресії.

В ході пленарного засідання були розглянуті питання, внесенні до порядку денного та попередньо розглянуті профільними постійними комісіями селищної ради.

Перше питання порядку денного “Про розгляд проекту спроможної мережі закладів охорони здоров'я” було внесено на розгляд депутатів у зв’язку з надходженням до селищної ради пропозиції щодо об'єднання комунального некомерційного підприємства "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" з комунальним некомерційним підприємством "Ватутінська міська лікарня" Ватутінської міської ради з метою отримання статусу загального закладу охорони здоров'я. Після тривалого обговорення, так і не почувши детального плану такого об’єднання, конкретного переліку медичних послуг та відділень, які залишаться функціонувати в Катеринополі, селищний голова та депутати селищної ради відмовили в узгодженні цієї пропозиції.

Детальніше про це читайте в наступних наших матеріалах.

Питання порядку денного “Про затвердження у новій редакції статуту Катеринопільського ліцею №1 та положень про його філії” зняли з розгляду у зв’язку з надходженням ухвали Господарського суду Черкаської області від 21.08.2023.

В ході засідання депутати затвердили фінансові плани комунальних підприємств Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги, Катеринопільської багатопрофільної лікарні та Катеринопільського селищного житлово-комунального господарства на 2024 рік. Також визначили контингент учнів комунального закладу "Катеринопільська дитяча музична школа" на 2023-2024 навчальний рік у кількості 110 учнів.

Внесено зміни в діючі місцеві програми та відповідні зміни в бюджет територіальної громади, зокрема: на реалізацію Комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2021-2025 роки виділено кошти в сумі – 200 тис. грн ,на реалізацію Програми безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство"Катеринопільської селищної ради на 2022-2023 роки – 200 тис. грн. Відділу освіти, молоді та спорту селищної ради у межах бюджетних призначень здійснено перерозподіл видатків на суму 388 тис. гривень.

Далі, врахувавши висновки постійної комісії з питаньФото без опису регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища, депутати прийняли позитивні рішення із земельних питань, які стояли на порядку денному.

Після розгляду всіх питань Володимир Коваленко оголосив пленарне засідання позачергової 33 сесії селищної ради закритим.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора