Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській громаді відбулось покладання квітів з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2023 17:03
Кількість переглядів: 62

Фото без описуВ історії кожної країни є події, які мають надзвичайно велике значення, які не втратять свою актуальність ніколи. Однією з таких знаменних дат - є здобуття Україною Незалежності.

Другий рік поспіль День Незалежності наша держава змушена відзначати під сигнали повітряної тривоги та під постійними обстрілами. Але це тільки згуртувало українську націю, яка об‘єднавшись в одне ціле, відстоює мир та територіальну цілісність своєї рідної Батьківщини у важкій боротьбі з російським окупантом.

З нагоди 32-ї річниці з Дня Незалежності України працівники селищної ради та громадськість поклали квіти до пам’ятників Тараса Шевченка, Семена Гризла, пам’ятних знаків учасникам АТО та Небесній Сотні, афганцям і Обеліску Слави загиблим землякам в Другій Світовій війні.Фото без опису

Заступник селищного голови Ірина Міненко у своєму виступі перед присутніми зазначила, що українці впродовж століть виборюють свою свободу. Вже 32 роки минуло з часу, коли ми відновили свою незалежність, але сьогодні знову змушені захищати нашу землю і наш народ.

Шана і вдячність нашим Героям, які віддали найцінніше в цій боротьбі! Слава та честь кожному і кожній, хто наближає сьогодні нашу Перемогу.

Пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора