Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

23 серпня - День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2023 10:10
Кількість переглядів: 61

Фото без опису   Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

   Напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо один із трьох символів суверенітету нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності - Державний Прапор України.

  Під його знаменом багато поколінь йшло до проголошення самостійної України. Під ним утверджено віковічну ідею про державність і самостійність. Благородні синій і жовтий - кольори неба і пшениці і символізують велику працю наших людей від сходу до заходу та з півночі до півдня.

Наш прапор став маркером свободи, межею, що відділяє світло від темряви, добро від зла.

В окупації та полоні він - наша надія. Загортаючись у прапор, як у броню, ми йдемо на танки окупантів. Разом з дитячими малюнками кладемо його до серця як оберіг…

З нагоди Дня Державного Прапора від усього серця бажаємо вам єднання заради мирного неба над Україною, благополуччя і добробуту у ваших родинах та творіння світлого майбутнього для нових поколінь.

Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього! Хай наш синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серця кожного українця віру в Перемогу над російським агресором.

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора