Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

19 серпня - День селища Катеринопіль

Дата: 19.08.2023 13:05
Кількість переглядів: 78

Фото без описуШановні жителі та гості селища Катеринопіль!

   Сьогодні, у великій скорботі свою 455 річницю  відзначає наше селище Катеринопіль, його мешканці проводжали в останню дорогу свого молодого земляка, Героя - захисника Павла Захарова, який загинув одним з перших у нашій територіальній громаді 25 лютого 2022 року обороняючи м.Маріуполь.
  Нажаль, війна змінила звичне життя не лише у нашому селищі, громаді, а й у всій країні.
   Ми всі згуртувалися навколо спільної мети – допомоги та підтримки захисникам України, а також співвітчизникам, які постраждали від війни.
   У цей непростий для всіх нас час, ми дякуємо кожному із вас, дорогі земляки, за ваші добрі  та благородні справи,  внесок у розвиток та благоустрій селища і нашої територіальної громади, усім, хто вкладає частинку своєї душі та праці в те, щоб наші діти та онуки пишались своєю малою Батьківщиною. 
  У день народження селища, ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив  славетну історію Катеринополя,  збагачував його традиції та  розбудовував для майбутніх поколінь.
   Ми особливу подяку сьогодні  висловлюємо всім Героям, які мужньо боронять нашу землю від російських загарбників, кожну хвилину ризикуючи своїм життям. Переконані, що незабаром вони з Перемогою повернуться до своїх домівок, де на них чекають рідні. Вічна пам’ять і вічна слава Героям, які віддали своє життя за незалежність України, за її волю та наше мирне майбутнє.
   У річницю селища Катеринопіль, від щирого серця бажаємо  кожній родині – щасливої долі, сімейного затишку, благополуччя, достатку і якнайшвидшої Перемоги.
   Нехай у нашому селищі та всій територіальній громаді панують мир і спокій, а серед його жителів завжди будуть спільна злагода, взаємна повага та щира довіра. 

 Разом – ми сила!
 
 Слава Україні! 
 Героям Слава!

З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора