Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Катеринопільському ліцеї № 2 відкрили «Клас безпеки»

Дата: 12.08.2023 12:53
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

В Катеринопільському ліцеї № 2 відкрили «Клас безпеки», який стане першим опорним навчальним кабінетом для всіх закладів освіти Катеринопільської територіальної громади.

Клас безпеки – це інтерактивний кабінет інформаційно - просвітницького напрямку, на базі якого діти вивчатимуть правила безпечного життя. Для зручності освітнього процесу кабінет має зони (локації): «Мінної безпеки», «Пожежної безпеки», «Домедичної допомоги», «Перегляду відеоуроків», «Ігрова » та «Психологічного розвантаження».

Участь у відкритті «Класу безпеки» взяли селищний голова Володимир Коваленко, виконуюча обовʼязки начальника відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської селищної ради Тетяна Мовчан, директорка Катеринопільського ліцею № 2 Ліді Мандрика, заступник директора ліцею Павло Фартух, вихованці та працівники ліцею, офіцер ЗСУ, випускник минулих років цього навчального закладу Храновський М.М. та працівники Звенигородської ДСНС на чолі з Ігорем Красюком. Всі виступаючі на заході відзначили важливість відкриття такого класу, який навчатиме дітей безпечності, а працівники ДСНС провели для присутніх практичні заняття з використанням сучасної протипожежної техніки та обладнання і вручили дітям пам’ятки з пожежної безпеки.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора