Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Футболісти Катеринопільської ДЮСШ взяли участь у Всеукраїнському футбольному турнірі «Кузня футбольних талантів у Кропивницькому»

Дата: 12.08.2023 12:56
Кількість переглядів: 66

Фото без описуНещодавно футболісти Катеринопільської ДЮСШ взяли участь у Всеукраїнському футбольному турнірі «Кузня футбольних талантів у Кропивницькому» серед юнаків 2011- 2012 років народження.

Учасниками змагань були вісім команд, які розділили на дві групи А і Б. Команда нашої територіальної громади грала у групі Б, до якої увійшли команди: «Ніка» м Кропивницький, ДЮСШ м Новгородка та «Інгулецького» смт Петрова.

В своїй групі наші футболісти, попередньо вигравши дві гри у команди ДЮСШ м.Новгородка з рахунком 14:0 та у команди « Ніка» з рахунком 2:0, вийшла у півфінал турніру, в якому зустрілась з командою з групи А « Помічна» м.Помічна та перемогла її з рахунком 3:0.

У фіналі команду Катеринопільської ДЮСШ чекало чергове випробування з тією ж « Нікою». Гру закінчили з рахунком 0:0, але суддею змагань були призначені пенальті. В цьому випробуванні гравці « Ніки» були влучнішими і за результатами пенальті рахунок став 2:0 на користь суперників. Наша команда посіла друге місце!

Вітаємо наших футболістів і їхнього тренера Анатолія Дубовцева з гарним результатом змагань!

Щиро дякуємо нашим невтомним та відважним захисникам ЗСУ за надану можливість нашим юним гравцям тренуватися та приймати участь в спортивних змаганнях! Дякуємо благодійникам Олегу Бабченку і Євгену Грендишу за надану фінансову допомогу в організації поїздки на змагання!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора