Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги батьків неповнолітніх дітей та молоді Катеринопільської територіальної громади

Дата: 09.08.2023 17:47
Кількість переглядів: 85

Фото без опису   У Катеринопільській селищній раді неодноразово піднімалось питання про порушення громадського порядку на вулицях селища Катеринопіль неповнолітніми особами та молоддю у вечірній та нічний час доби. Не стало винятком обговорення цього питання і на засіданні 32 сесії селищної ради.
Так, пересуваючись на мототранспортних засобах з перевищенням допустимої швидкості та рівня шуму, встановлених законодавством, влаштовуючи так звані "перегони", деколи навіть у комендантську годину, неповнолітні особи та молодь, своїми діями створюють небезпеку для власного життя та жителів нашої громади. Також досить гучний шум двигунів цих транспортних засобів, порушує спокій мешканців селища та їх право на відпочинок.
Сумно та прикро, що це відбувається в час, коли наші земляки, воїни-захисники на передових рубежах боронять нашу Батьківщину та кожного з нас, віддаючи найцінніше - своє життя і здоров'я.
Сімейний кодекс України (стаття 150) зобов'язує батьків виховувати дитину в дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім'ї та родини, свого народу, своєї Батьківщини.
Тож, шановні батьки, зверніть увагу на те, чим займається ваша дитина у вечірній та нічний час доби. Розкажіть про правила перебування в громадських місцях, а також те, що поїздки на мототранспортних засобах завжди пов’язані із великим ризиком, особливо, якщо за кермом – зовсім юний, ще недосвідчений водій.
У зв’язку з виникненням цієї ситуації, Катеринопільською селищною радою направлено лист до Звенигородського районного відділу поліції щодо вжиття заходів відповідного реагування.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора