Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На Небеса йдуть найкращі: річниця загибелі Героя ТИМЧУКА РУСЛАНА ПАВЛОВИЧА

Дата: 01.08.2023 16:17
Кількість переглядів: 66

Фото без опису   Ми завжди будемо пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Немає прощення росії за кров, сльози і горе наших людей, страждання нашої землі.
02 серпня, минає рік, як у важкій боротьбі за рідну Батьківщину та її волю загинув наш земляк, ТИМЧУК РУСЛАН ПАВЛОВИЧ, 1981 року народження, житель села Шостакове.
Загинув Герой від отриманих ран не сумісних із життям в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій його підрозділу на Донеччині.
За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне виконання службового обов’язку у Державній прикордонній службі України був нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).
Схиляємо голови у глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким загиблого. Наш Герой-захисник, РУСЛАН ПАВЛОВИЧ назавжди залишиться жити в серцях мешканців Катеринопільської територіальної громади, як приклад патріотизму, незламності духу і самопожертви заради майбутнього України.
Світла пам'ять та царство небесне Герою!
Низький уклін та подяка за вірність своїй Батьківщині!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора