Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 28.07.2023 14:02
Кількість переглядів: 38

Фото без опису   Сьогодні, 28 липня, у День Хрещення Київської Русі, коли вшановується пам’ять видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, ми вдруге відзначаємо свято День Української Державності.
День Української Державності - це тисячолітня історія багатомільйонного народу, вона покликана виховувати у всіх громадян України розуміння того, що наш народ має власну мову, культуру, свої звичаї та символи, своє військо і своїх героїв, самобутність та український характер.
На жаль, боротьба за нашу державність триває і зараз. Дбаючи про благо Вітчизни та боронячи її суверенітет, територіальну цілісність і незалежність, українці мужньо стоять на захисті української державності.
У цей день ми безмежно дякуємо всім, хто боронить нашу землю і незалежність і дає відсіч агресору на фронті. А також всім, хто працює заради наближення Перемоги! Сьогодні, як ніколи, ми єдині!
Бажаємо завжди вірити у свої сили, поважати одне одного, любити країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.
З Днем Української Державності!
Слава Україні!
Героям слава!


З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора