Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем тренера

Дата: 19.07.2023 10:33
Кількість переглядів: 96

Фото без описуВітаємо вас з професійним святом – Днем тренера!

Сьогодні, 19 липня відзначається професійне свято – День тренера, відповідно до Указу Президента України №263/2021 від 24.06.2021.

Ця дата обрана невипадково: 27 років тому, 19 липня 1996-го відбувся день відкриття Ігор XXVI Олімпіади, коли Україна вперше взяла участь у такому масштабному міжнародному змаганні, як незалежна держава та виступила самостійною олімпійською командою.

Сьогодні складно уявити спортсмена без сильного та цілеспрямованого тренера. Бути тренером, наставником та прикладом для наслідування - велика відповідальність. Залишаючи власні переживання, емоції та потреби - тренер завжди на висоті тому, що він веде за собою своїх вихованців та допомагає досягнути поставленої мети.

Дорогі тренери, нехай ваша праця приносить успіхи та завжди буде оцінена. Дякуємо вам, що в буремні часи ви продовжуєте свою справу, віддаєте свої сили задля виховання міцного покоління, за юних спортсменів, які своїми досягненнями прославляють нашу територіальну громаду.

Бажаємо вам, здоров’я, сили, талановитих учнів і щирої поваги, професійного натхнення та витримки. Нехай ваша справа приносить вам радість і гордість.

Нехай ваші вихованці тішать нас новими рекордами та яскравими перемогами під мирним небом України!

З повагою,

селищний голова Володимир Коваленко,

депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора