Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На Небеса йдуть найкращі: річниця загибелі Героя ДРАНОГО ВОЛОДИМИРА АНДРІЙОВИЧА

Дата: 14.07.2023 17:02
Кількість переглядів: 120

Фото без опису Коли розпочалося повномасштабне вторгнення рашистів на нашу землю, світ побачив, що прийшли вони не з хлібом-сіллю, а з варварськими задумами: вбивати, нищити, руйнувати. Наші славні сини та дочки дають гідну відсіч і наближають Перемогу. Але занадто дорогою ціною – ціною власних життів…

15 липня, минає рік, як у важкій боротьбі за рідну Батьківщину та її волю загинув наш земляк Володимир Драний,1990 року народження, житель села Гуляйполе.

 Загинув Герой від отриманих ран не сумісних із життям в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій його підрозділу в Бахмутському районі Донецької області.

 Указом Президента України від 20 жовтня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений (посмертно) орденом «За мужність ІІІ ступеня» .

 Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким загиблого. Наш Герой-захисник Володимир , назавжди залишиться жити в серцях мешканців Катеринопільської територіальної громади, як приклад патріотизму, незламності духу і самопожертви заради майбутнього України.

 Низький уклін батькам за патріотичне виховання сина - Героя.

 Воїни Світла не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес.

 ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТА ШАНА НАШОМУ ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора