Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні жителі Катеринопільської територіальної громади, учні, вчителі, батьки!

Дата: 12.07.2023 21:09
Кількість переглядів: 70

Фото без описуКатеринопільська селищна рада звертається до вас з проханням уважно та виважено відноситися до повідомлень, які поширюються у соціальних мережах щодо реорганізації Катеринопільського ліцею шляхом приєднання до Катеринопільського ліцею №1.

Так, в соціальній мережі "Facebook", зокрема спільнотах "Катеринопільський ліцей" та "Катеринопільська громада" 11.07.2023 року був опублікований та поширений допис, у якому викладено інформацію щодо продовження набору учнів та прийому заяв до 8,9,10 і 11 класів Катеринопільського ліцею.

Селищною радою та органом управління зверталася увага адміністрації ліцею на дотримання вимог чинного законодавства та рекомендовано утриматись від прийняття поспішних рішень, які можуть негативно вплинути на рішення учнів та батьків стосовно навчання у ліцеї в 2023/2024 навчальному році.

На сьогодні до Північного апеляційного господарського суду подано апеляційну скаргу на ухвалу Господарського суду Черкаської області від 22.06.2023 про задоволення заяви позивачів про вжиття заходів забезпечення позову до пред’явлення позовної заяви за позовом позивачів до Катеринопільської селищної ради про визнання протиправним та скасування рішення Катеринопільської селищної ради від 30 травня 2023 року № 30-3/VІІІ "Про реорганізацію Катеринопільського ліцею шляхом приєднання до Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1". Триває судовий розгляд.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора