Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільському ліцеї №2 відкрито меморіальну дошку загиблим Героям-землякам

Дата: 30.06.2023 10:19
Кількість переглядів: 105

Фото без опису   28 червня, у День Конституції України в Катеринопільському ліцеї №2 відбулось відкриття меморіальної дошки воїнам-захисникам, випускникам цього навчального закладу, які віддали свої життя за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України та наше мирне майбутнє:
Павлу ЗАХАРОВУ,
Сергію НАЙДЕНКУ,
Віталію МАНДРИЦІ,
Володимиру ДРАНОМУ,
Руслану ТИМЧУКУ,
Віктору ТОВТУ,
Олександру РАДНЯНОМУ,
Владиславу ЗАДВЕРНЮКУ, Роману СНІГУРУ.
Участь у скорботному заході взяли рідні загиблих, депутат обласної ради Олександр Коваленко, селищний голова Володимир Коваленко, працівники ліцею та представники засобів масової інформації.
Розпочавши захід, заступник директора ліцею Павло Фартух у своєму виступі висловив щирі співчуття рідним загиблих Героїв-випускників, а також повідомив, що меморіальна дошка виготовлена за сприяння та фінансової підтримки депутата обласної ради Олександра Коваленка.
Безмежну вдячність загиблим Героям і свої співчуття родинам загиблих воїнів висловили депутат обласної ради Олександр Коваленко та селищний голова Володимир Коваленко.Фото без опису
В ході заходу вчителі навчального закладу зі сльозами на очах ділились своїми спогадами про Героїв та їх шкільні роки. Доземно вклонялись батькам за виховання синів-патріотів, справжніх оборонців рідної землі...
Фото без описуПро останній день життя на фронті свого чоловіка Олександра Радняного з невимовним болем розповіла його дружина Ольга Генералова.
Почесне відкриття пам’ятної дошки воїнам здійснили рідні загиблих захисників.
Присутні хвилиною мовчання і покладанням квітів до меморіальної дошки вшанували світлу пам'ять Героїв-земляків та усіх воїнів, які героїчно загинули у боротьбі за свободу, територіальну цілісніть та єдність України.
Фото без описуПам'ять про відважних захисників завжди буде жити у наших серцях, а встановлена меморіальна дошка буде нагадувати майбутнім поколінням про незламну мужність, хоробрість, героїзм та жертовність Героїв-земляків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора