Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Пам'ятаємо... Річниця загибелі наших Героїв-земляків Олександра Клименка з Новоселиці та Віталія Мандрики з Катеринополя

Дата: 22.06.2023 09:11
Кількість переглядів: 204

Фото без опису22 червня минає річниця з дня загибелі у жорстокій війні двох наших мужніх воїнів, Героїв-патріотів, жителів нашої Катеринопільської громади - Олександра Руслановича КЛИМЕНКА, 2000 р.н. з Новоселиці та Віталія Васильовича МАНДРИКИ ,1974 р.н. з Катеринополя.

Олександр та Віталій загинули захищаючи свою рідну землю від російського окупанта. Вони до останніх хвилин свого життя залишалися вірними військовій присязі та українському народу. Олександр загинув на Луганщині, а Віталій на Донеччині.

Згідно з Указом Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку наші воїни нагороджені (посмертно) орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

З невимовним болем висловлюємо найщиріші співчуття всім рідним та близьким загиблих.

Наші Герої-захисники, Олександр КЛИМЕНКО та Віталій МАНДРИКА назавжди залишаться жити в серцях мешканців Катеринопільської громади, як приклад патріотизму, незламності духу і самопожертви заради майбутнього України.

Ми завжди будемо пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.

Низький уклін та безмежна вдячність нашим Героям за захист рідної землі та майбутніх поколінь.

Вічна і світла пам’ять...

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора