Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулась робоча зустріч з керівництвом Черкаської агенції регіонального розвитку, Департаментів регіонального розвитку та АПК Черкаської ОДА

Дата: 16.06.2023 11:24
Кількість переглядів: 78

Фото без опису  До Катеринопільської територіальної громади з робочим візитом завітали: директор Черкаської агенції регіонального розвитку Ілона Приходько, начальник відділу планування розвитку територій Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Маргарита Гуськова та начальник управління департаменту АПК Валентина Сокирко.
Метою візиту було проведення аналізу соціально-економічного стану нашої громади, її інвестиційної спроможності та перспектив розвитку.
Участь в зустрічі з робочою групою від нашої громади взяли селищний голова Володимир Коваленко, секретар селищної ради Наталія Цехмістренко, заступник селищного голови- начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Ірина Міненко, профільні спеціалісти структурних підрозділів селищної ради та її виконавчого комітету й представники місцевого аграрного бізнесу Володимир Кузьменко та Олександр Коваленко.
В ході робочої зустрічі було проаналізовано соціально-економічний стан громади, економічну активність суб’єктів господарської діяльності та підприємництва на території громади, її інвестиційну спроможність та стратегію розвитку. Також була звернута увагу на необхідність складання інвестиційного паспорту, розвиток експортного потенціалу та продовольчої безпека нашої територіальної громади.
Не залишили поза увагою стан роботи з ВПО, проаналізували рівень їхньої інтеграції в соціально – культурному та економічному середовищі регіону.
Підсумовуючи робочий візит, всі учасники заходу були одностайної думки щодо налагодження більш тісніших контактів та партнерських відносин між собою задля розвитку нашої територіальної громади.
Від гостей громади прозвучали рекомендації щодо розвитку підприємства в галуззях промислового виробництва та переробки сільськогосподарської продукції на території Катеринопільської ТГ, що дасть можливість підприємцям отримувати додаткові доходи від доданої вартості та створити нові робочі місця для місцевих жителів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора