Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Допомога постраждалим на Херсонщині від Катеринопільської територіальної громади

Дата: 16.06.2023 09:15
Кількість переглядів: 103

Фото без опису   Катеринопільська територіальна громада долучилась до допомоги жителям Херсонщини, що постраждали від затоплення внаслідок руйнування ворогом Каховської ГЕС. Мешканці територіальної громади зібрали та відправили постраждалим Херсонщини значну кількість вкрай необхідної допомоги.
Тільки через волонтерський центр «Від серця до серця» наприкінці минулого тижня було відправлено два вантажні мікроавтобуси з гуманітарною допомогою.Фото без опису Значну допомогу у формуванні цього гуманітарного вантажу надали мешканці та старости старостинських округів.
Також мешканці територіальної громади відправляли гуманітарну допомогу через місцеве відділення Нової пошти, де діяла послуга безкоштовної доставки посилок на Херсонщину.
Катеринопільська селищна рада також організувала збір гуманітарної допомоги херсонцям та сама долучилася до її формування. Катеринопільською селищною радою, її працівниками, працівниками магазину «Файномаркет», Агрофірмою «Хлібороб» (ТОВ «Кернел» с.Лисича Балка), старостами та мешканцями майже всіх старостинських округів загалом було зібрано та відправлено на Херсонщину майже 10 тонн різної продукції- вода, крупи, олія, консервація, овочі, печиво, гігієнічні засоби та інші необхідні продукти і речі. Внесок селищної ради до гуманітарного вантажу становить понад 3 тонни, це 600кг борошна, 400кг круп, 160л олії та 2124л бутильованої води.
Фото без описуВ доставці гуманітарної допомоги на Херсонщину нам допомогли депутат Черкаської обласної ради Олександр Коваленко та підприємець із Звенигородки Степан Саркасян, який надав вантажний автомобіль для перевезення вантажу, за що ми вдячні їм.Фото без опису
Допомогу від Катеринопільської територіальної громади доставили до Херсонської обласної лікарні, де в даний час проходять лікування постраждалі з підтоплених територій Херсонщини. Цей заклад мав критичну ситуацію з нестачею питної води.
Місцева громадська організація «Організація ветеранів України Катеринопільської територіальної громади», внески до якої у вигляді одноденного заробітку щомісячно перераховують працівники Катеринопільської селищної ради та її структурних підрозділів, теж долучилася до допомоги постраждалим , закупивши 600 шт 10-літрових бутлів на загальну суму 9156 грн для доставки питної води на Херсонщину.
Катеринопільська селищна рада дякує кожному, хто не стояв осторонь біди та долучився до збору гуманітарної допомоги постраждалим на півдні України внаслідок підриву Каховської ГЕС. Разом до ПЕРЕМОГИ!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора