Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 04.06.2023 08:33
Кількість переглядів: 42

Фото без опису    Сьогодні, 4 червня, День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Цей день є особливо важким і важливим для кожного, враховуючи ситуацію, яка зараз відбувається на території нашої держави. Російська агресія забрала життя та покалічила долі десятків тисяч українських дітлахів. На жаль, щоденно кількість жертв серед дітей в місцях ведення активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях продовжує зростати.
Війна забирає життя дітей, позбавляючи їх свого буденного життя, можливості вільно гратись на подвір’ї, спілкуватись з друзями, без страху та пересторог відвідувати школу. Крім того, частині дітей довелось у ранньому віці дізнатись, що таке втрата батьків, втрата рідної домівки, а інколи й втрата власного здоров’я. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу, щоб передати крик душі від страхіть, які довелося пережити та й досі переживають безневинні діти…
Тож сьогодні вшануймо світлу пам'ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії та помолімося за вічний спокій їхніх безгрішних душ.
Віримо, що ми, дорослі, докладемо максимум зусиль, щоб наші діти були щасливими і жили в мирі.
Вічна та світла пам’ять!
З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора