Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Дорогі жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 04.06.2023 08:31
Кількість переглядів: 30

Фото без опису   День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духу. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить висока Божа благодать.
Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, додає всім нам сили жити, боротися зі злом, бути впевненими, що правда і любов завжди перемагають, що віра творить дива. Сьогодні, у важкі часи для нашої держави, перед нами стоїть важлива мета - зберегти єдність України. І ми віримо, що це відбудеться, завдячуючи спільній молитві за мир та злагоду на українській землі.
Вітаємо Вас зі святом! Нехай Господь зішле на нашу Україну мир, спокій та добро! Бажаємо всім добра, благополуччя, сімейного затишку, любові та уваги від близьких. Нехай Господь допоможе нам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле довгоочікуваний мир Україні.
З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора