Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2023 14:29
Кількість переглядів: 35

Фото без описуДорогі діти! Шановні батьки!
   Щороку 1 червня Україна та увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. І саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.
Сьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.
Дорогі діти! Бажаємо вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху в усіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми, ростіть здоровими, добрими, талановитими і радуйте нас своїми успіхами!
Висловлюю щиру вдячність батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю, любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діток, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.
У цей день бажаємо всім здоров’я, добра, невичерпної енергії та щасливих років життя під мирним небом України!
З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора