Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання зі святом Останнього дзвоника

Дата: 01.06.2023 14:25
Кількість переглядів: 40

Фото без опису  Шановні випускники, школярі, вчителі та батьки!
   31 травня, у всіх навчальних закладах нашої Катеринопільської територіальної громади відбулося традиційне свято Останнього дзвоника. Це свято приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас, це завжди символ нових можливостей та майбутніх починань. Через війну в країні 2022-2023 навчальний рік був складним для всіх нас, але головне, що ми вистояли — навчалися, працювали і кожний своєю працею наближав перемогу.
Щиро вітаємо вас із закінченням навчального року, святом прощання зі школою. Для випускників цей дзвоник справді є останнім, залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя, де на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливим, сповнений гарними подіями і здобутками, щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжував навчання в обраному напрямку.
Висловлюємо слова вдячності вчителям і батькам, які вкладають у своїх дітей і душу, і серце, і знання. Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагаєте пізнавати світ, прищеплювати найвищі моральні цінності.
Щиро зичимо всім вам міцного здоров'я, родинного затишку, нових успіхів, життєвих сил, натхнення і мирного неба над головою!
З повагою,
Селищний голова Володимир Коваленко,
депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора