A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В рамках підготовки до чергової сесії Катеринопільської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету, на якому були присутні керівники комунальних підприємств та закладів, структурних підрозділів селищної ради.

Дата: 30.05.2023 14:09
Кількість переглядів: 52

Фото без опису   Засідання розпочали із вшанування пам’яті загиблих Героїв-земляків, захисників України та жертв війни хвилиною мовчання.
На засіданні виконкому розглянули 7 проектів рішень Катеринопільської селищної ради щодо важливих господарських питань та питань життєдіяльності територіальної громади. Серед них, питання організації та фінансування громадських робіт на 2023 рік, зберігання, перевезення та утилізація ламп розжарювання, внесення змін до діючих місцевих програм профілактики злочинності в Фото без описуКатеринопільській територіальній громаді, безповоротної фінансової допомоги підприємству житлово-комунального господарства, розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із реконструкцією, ремонтом та експлуатаційним утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності. Відповідно розглянули й проект внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку та відповідних змін до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади, попередньо заслухавши звіт про виконання бюджету громади.
За звітними даними І кварталу 2023 року загальний обсяг надходжень бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади склав 30781,4 тис. грн, що становить 107,4 відсотка затверджених розписом планових показників, з них:
надходження загального фонду становлять 20 311,1 тис. грн. при плані 17 415,2тис.грн., або 116,6 відсотка;
спеціального фонду становлять 382,6 тис. грн. при плані 1 314,9,0 тис. грн., або 29,1 відсотка;
міжбюджетні трансферти загального фонду становлять 10 087,7 тис. грн. при плані 9 938,8 тис. грн., або 101,5 відсотка.
Фото без описуВідповідно видаткова частина бюджету виконана в сумі – 31 233,4 тис. грн, що становить 69,0 відсотка до уточнених призначеннях відповідного періоду – 45 274,9 тис. грн, в тому числі:
видатки по загальному фонду бюджету виконані в сумі – 30 409,6 тис. грн, що становить 71,6 відсотки до уточнених призначень відповідного періоду (42 500,3 тис. грн);
видатки спеціального фонду виконані в сумі – 823,8 тис. грн.
Також на засіданні було розглянуто питання та прийняте відповідне рішення щодо вжиття керівниками підприємствам, установ, закладів комунальної власності відповідних заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інших об’єктів громади до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.
Розглянули й схвалили пропозицію щодо перейменування вулиці Гагаріна в с.Новоселиця. Відповідне рішення внесли на розгляд чергової сесії селищної ради.
Підсумовуючи засідання виконавчого комітету, селищний голова Володимир Коваленко проінформував членів виконкому щодо вжитих цьогорічних заходів з благоустрою території громади, стану й планів проведення ремонту доріг і вулиць комунальної власності. За його оцінкою, обсяг потреби та запланованих робіт з проведення робіт благоустрою та ремонту великий, тож без допомоги місцевих підприємців не обійтися. Ініціював залучення їх до виконання таких заходів на підвідомчих та прилеглих до них територіях.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора