A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Увага, інформуємо мешканців Катеринопільської територіальної громади, що Витяги з Держземкадастру у ВІДДІЛІ ЦНАП КАТЕРИНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИШНОЇ РАДИ можна отримати в день звернення.

Дата: 26.05.2023 12:03
Кількість переглядів: 50

Фото без опису  З метою підвищення рівня якості надання адміністративних послуг, адміністраторам надано доступ до відомостей Державного земельного кадастру. Такі зміни стали можливими відповідно до Закону України від 03.11.2020 № 943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», яким внесено зміни до Закону України «Про державний земельний кадастр», а саме скасовано спеціальні кваліфікаційні вимоги до адміністраторів ЦНАП для роботи щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру.
Це дозволяє ВІДРАЗУ надавати такі платні послуги:
Надання відомостей з державного земельного кадастру у формі витягів з державного земельного кадастру про землі в межах адміністративно-територіальних одиниць –
(послуга платна: 134,20 грн.);
Надання відомостей з державного земельного кадастру у формі витягів з державного земельного кадастру про земельну ділянку з відомостями про речові права на земельну ділянку, їх обтяження, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з державного реєстру речових прав на нерухоме майно_(послуга платна: 70,0 грн.)
Витяг з відомостями з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно коштує 134,20+70,00 грн.
Раніше на виконання цих послуг доводилося очікувати від двох днів. Відтепер видача витягу здійснюється в день звернення.
Наші адміністратори чекають на Вас в ЦНАПі з 8.00 до 17.00 год.
За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном 2-26-01

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора