Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

23 травня - День Героїв

Дата: 23.05.2023 11:50
Кількість переглядів: 43

Фото без опису  23 травня, відзначається День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролися за рідну землю протягом століть та продовжують боротьбу і нині. Цей день зараз як ніколи важливий і актуальний, оскільки жорстока боротьба за цілісність і соборність України триває. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, які демонструють наші захисники, проливаючи кров за те, щоб ми мали можливість жити у вільній і цивілізованій країні.
Тому, не забуваючи про величні подвиги усіх попередніх поколінь захисників України, ми схиляємо голови насамперед перед мужністю тих, хто віддав своє життя у боротьбі і щиро дякуємо нашим Героям, які продовжують звільняти рідну землю від ворога.
Світла пам‘ять всім, хто поліг у боях за незалежність України.
Ми повинні пам’ятати наших Героїв, земляків, розповідати про них нащадкам, гідно продовжувати їхню справу, втілюючи їх ідеї в життя. Це наш святий обов’язок перед всіма, хто віддав своє життя за те, щоб ми з вами жили й могли будувати майбутнє країни, за яку вони боролись.
Хай же на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода! Добра кожній родині, а нашій державі — перемоги, процвітання, сили й слави!

З повагою,
Селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора