Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Вітаємо з професійним святом військовослужбовців морської піхоти Військово-Морських сил ЗСУ.

Дата: 23.05.2023 14:58
Кількість переглядів: 39

   Фото без описуВід початку російського вторгнення українські морські піхотинці героїчно виконують бойові завдання на найважчих ділянках оборони України і своїм прикладом та умілими діями на практиці демонструють мужність та відвагу у протистоянні з російським агресором. Неймовірна сила духу і незламний патріотизм кожного українського морпіха — взірець для наслідування.
Морська піхота – еліта Збройних сил України. На ваших беретах – меч, якір та крила, які символізують те, що ви виконуєте завдання морського та повітряного десанту, а також на суходолі. Ваша стійкість і безстрашність у боротьбі з російськими окупантами дає впевненість у перемогу України.
Висловлюємо вдячність усім підрозділам морської піхоти за самовіддану службу Українському народові, вірність Військовій присязі та готовність виконати поставлені завдання у будь-яких умовах обстановки.
Бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, добробуту, натхнення та здійснення усіх планів і задумів на шляху до нових звершень і перемог.
Вічна пам’ять і слава Героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої Держави! Слава морській піхоті України!
Слава Україні!
З повагою,
Селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора