Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринополі презентували новий сезон національного конкурсу «Час діяти, Україно!» та навчали формувати концепції з написання проєктів.

Дата: 18.05.2023 12:36
Кількість переглядів: 70

Фото без описуУчасть в заході взяли селищний голова Володимир Коваленко, керівник ТОВ «Катеринопільський елеватор» Олег Боровик та понад 20 ініціативних людей з галузей освіти, медицини, культури та спорту Катеринопільської територіальної громади.

З вітальним словом виступили селищний голова Володимир Коваленко та керівник групи соціального розвитку БФ «МХП-Громаді» Віталій Очеретяний. Обоє побажали присутнім впевненості та гарних результатів щодо реалізації своїх ініціатив за допомогою грантового проекту #Час_діяти_Україно .

В свою чергу селищний голова подякував Фонд "МХП-Громаді" за всебічну підтримку нашої територіальної громади та за те, що проводить такі цікаві й корисні конкурси.

Також запевнив, що Катеринопільська селищна рада своїм внеском в розмірі 30 відсотків фінансово підтримає всі місцеві проекти, що будуть брати участь в цьому конкурсі.

На заході також була презентована «Книга дій», створена Фонд "МХП-Громаді". Тож свої ідеї та плани щодо розвитку Катеринопільської територіальної громади в ній залишив й селищний голова Володимир Коваленко.

Презентував проєкт #Час_діяти_Україно керівник відділу національних проектів БФ «МХП-Громаді» Володимир Панченко. Далі учасники заходу пройшли тренінг з формування концепції та написання проекту, який провела експертка з проєктного менеджменту Ольга Дацько.

 Під час тренінгу всі учасники від Катеринопільської територіальної громади своєю активністю показали, що зацікавлені участю в цьому конкурсі. Тож очікуємо від них креативних ідей, корисних ініціатив та якісно написаних проектів. Сподіваємось, що подані на конкурс заявки від нашої територіальної громади будуть відібрані конкурсною комісією як переможні і реалізованих проектів у нашій громаді стане більше!

Нагадаємо, що подача заявок на цьогорічний конкурс «Час діяти, Україно!» триває до 1 червня, а серед пріоритетних визначено 6 напрямів: реабілітація ветеранів, збереження культурної спадщини, системні проєкти в освіті, медицині та інфраструктурі, розвиток громадських просторів, інтеграція ВПО та енергетична безпека.

Тож залишається проявити свою активність, якісно підготувати і в термін до 01 червня 2023 року подати відповідну заявку.

 Долучайтесь до участі в конкурсі #Час_діяти_Україно та втілюйте в життя свої ідеї!

Більше поданих заявок на конкурс – більші шанси здобути в ньому перемогу!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора