Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулась творча зустріч у публічній бібліотеці територіальної громади з нашим земляком, письменником Василем Трилісом

Дата: 13.05.2023 15:16
Кількість переглядів: 61

Фото без опису В центральній публічній бібліотеці, яка вже не перший рік об’єднує навколо себе творчих людей ,відбулася приємна подія. Цього разу презентував свої перші книги «Пісні над Тікичем» та «Казки над Тікичем» Василь Герасимович Триліс. Автор книг надзвичайно талановита, різногранно обдарована людина ,яка впродовж десятиліть згуртовує навколо себе однодумців. Наш земляк, людина, яка леліє українську пісню і береже українські традиції, довгий час був організатором та керівником народного самодіяльного чоловічого хору «Чумаки», жіночого фольклорного гурту « Рідна пісня», а тепер є ще і автором книг . Його книги вирізняються оригінальністю поглядів та цікавістю викладу матеріалу.

 Презентація відбувалась у формі діалогу автора і численних глядачів, в теплій і родинній атмосфері. Гостя на рідній землі вітали : селищний голова Катеринопільської територіальної громади Володимир Андрійович Коваленко, члени Уманського краєвого літературно-мистецького відділення спілки слов’янських письменників : Ніна Степанівна Михайлова, Василь Вікторович Денисюк,Анатолій Олександрович Карасевич. На зустрічі були присутні родичі, сусіди та односельці. Від імені катеринопільчан гостя вітали Марія Іванівна Волотовська, художник – живописець з с.Вікнино, Микола Андрійович Крюк та директор Вікнинської гімназії Василь Іванович Кураш.

 Музичним дарунком були виступи ансамблю «Тікич»Фото без опису та аматорського фольклорного ансамблю «Оберіг».

  Для багатьох Василь Герасимович став справжнім відкриттям. Він не думає зупинятися на досягнутому, а мріє видати ще одну свою книгу. Директор бібліотеки Любов Приємська щиро подякувала всім присутнім за участь в зустрічі, а найбільше Василю Герасимовичу, який прийняв запрошення і приїхав на рідну землю ,щоб зустрітися з нами. Побажала шанованому гостю міцного-міцного здоров’я і подальших творчих надбань, бо як сказав мудрий Сократ: «У кожній людині є своє сонце, тільки треба дати йому світити!»

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора