Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Пам’ятаємо Героя-захисника, який загинув у російсько-українській війні

Дата: 06.05.2023 12:11
Кількість переглядів: 122

Фото без описуЗахищаючи Україну, 6 травня 2022 року загинув Недзельський Роман. Йому було не повних 35 років.Мав прекрасні перспективи на майбутнє. Молодий, талановитий, творчий – скільки корисного він міг би ще внести в розвиток ракетно-космічної галузі України! Але доля розпорядилася по- своєму….

Народився Роман 1 червня 1987 року в с. Розсохуватка. Після закінчення школи навчався в Тальнівському будівельно-економічному коледжі. Відслуживши в ЗСУ, поступив на навчання у Дніпропетровський національний університет на спеціальність «Авіаційна та ракетно-космічна техніка». Успішно закінчивши університет, пішов працювати у м. Дніпро на Південно машинобудівний завод інженером – конструктором у бюро експлуатації та виробництва ракетно-космічного комплексу. У 2020 році отримав другу вищу освіту і став начальником відділу експлуатації та виробництва ракетно-космічного комплексу, де працював до часу його мобілізації . З перших днів російського вторгнення на Україну Роман Недзельський пішов захищати рідну землю. На свої молоді роки він вже багато чого досягнув у житті –вивчився, одружився, мав роботу до душі. Йому б ще довгі роки будувати плани, кохати, виховувати дітей, плідно працювати і радіти життю!

Загинув Роман Олександрович 6 травня 2022 року від отриманих поранень несумісних із життям під час артилерійського обстрілу позицій під Ізюмом Харківської області.

Похований на Алеї Героїв міського кладовища в м. Дніпро.

Війна забирає найкращих та залишає рану на все життя, шрам, який ніколи не загоїться.

Герої не вмирають ! Вони залишаються назавжди в нашій пам'яті, в історії України.

Пам'ятаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора