Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На квітневому засіданні виконкому Катеринопільської селищної ради розглядалося питання щодо ходу виконання Програми безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства Катеринопільського СЖКГ на 2022-2023 роки.

Дата: 11.04.2023 14:08
Кількість переглядів: 94

Фото без опису В 2022 році відповідно цієї місцевої програми з бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади було передано Катеринопільському житлово-комунальному господарству кошти в сумі 569,1 тис.грн, з яких 111,7 тис.грн на покриття збитків від надання послуг з користування громадською вбиральнею, 291,8 тис.грн на відшкодування оплати праці працівників з благоустрою, 15,5 тис.грн на відшкодування по обслуговуванні відеоспостереження в смт Катеринопіль та 150,0 тис.грн на поточний ремонт і технічне обслуговування старої башти «Рожновського» на вул. Ходюка в смт Катеринопіль.
 Відповідно Катеринопільським СЖКГ в минулому році використано коштів безповоротної фінансової підтримки в сумі 418,5 тис.грн. Кошти в сумі 150,0 тис.грн, виділені на поточний ремонт і технічне обслуговування башти не були освоєні в минулому році та повернуті до селищного бюджету. Відповідно ремонтні та обслуговуючі роботи по цій башті заплановано провести в 2023 році.
 За результатами виконання цієї Програми у 2022 році відповідним рішенням виконавчого комітету продовжили виконання Плану заходів з розвитку та фінансової підтримки підприємства на 2023 рік, звернувши увагу начальника комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" на проведення поточного ремонту (технічного обслуговування) обладнання і техніки мереж водопостачання та водовідведення, зрізання аварійних та сухостійних дерев відповідно до наданих ордерів на видалення зелених насаджень, облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів та на розширення діяльності комунального підприємства на території Катеринопільської селищної територіальної громади відповідно до його статуту. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора