Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулися засідання постійних комісій

Дата: 06.04.2023 14:19
Кількість переглядів: 115

Фото без описуВ ході підготовки до чергової 29 сесії Катеринопільської селищної ради відбулися засідання постійних комісій:

засідання постійної комісії з питань регламенту,депутатської діяльності,етики, засобів масової інформації та правопорядку, роботи з громадськими організаціями, соціального захисту населення, комунальної власності, транспорту та зв'язку провів голова комісії Анатолій ШТЕПАН. Участь в її роботі взяли селищний голова Володимир КОВАЛЕНКО, секретар ради Наталія ЦЕХМІСТРЕНКО та заступник селищного голови- начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров‘я Ірина МІНЕНКО.
Комісією розглянуто 5 питань, по чотирьох з яких схвалено  проекти рішень до розгляду сесією та по одному вирішено подати оголошення в ЗМІ щодо виявлення можливих власників нерухомого майна- автомобільної дороги в с. Шостакове;

Фото без описузасідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища  провів  голова комісії, Віталій НАГОРНИЙ.
Депутати розглянули 14 проєктів рішень селищної ради та схвалили їх до  розгляду;

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора