Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Шановні працівники житлово-комунального господарства й побутового обслуговування населення!

Дата: 17.03.2023 15:22
Кількість переглядів: 73

Фото без опису   Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, що відзначається у третю неділю березня.
Ваша щоденна праця завжди була надзвичайно важливою та суспільно необхідною. Завдяки вам стає більш комфортно на наших вулицях, у будинки мешканців громади потрапляють вода, газ та світло. Незважаючи на всі негаразди сьогодення, у цей складний воєнний час, вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення громади. Саме від вас залежить благоустрій населених пунктів, належне безперебійне надання послуг та створення якнайбільш комфортних умов для проживання громадян.
Прийміть у цей святковий день слова вдячності за те, що незважаючи на скрутний стан галузі та попри всі труднощі, ви старанно виконуєте свою важливу роботу.
Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя, затишку, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму та добробуту. І нехай щирі слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.
Зі святом!
З повагою,
Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора