Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем українського добровольця

Дата: 14.03.2023 11:34
Кількість переглядів: 123

Фото без описуПрийміть щирі вітання зі святом, яке втілює доблесть і героїзм нашого народу – Днем українського добровольця, яке відзначається сьогодні, 14 березня!

Це свято людей, які свідомо, за покликом серця, стали на захист Батьківщини, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. З перших днів повномасштабного вторгнення сотні тисяч українців добровільно стали на захист Батьківщини, вступаючи до лав Збройних Сил України та територіальної оборони. Десятки тисяч добровольців стоять на смерть заради перемоги над російським агресором. По всій країні створена міцна мережа добровольчих формувань територіальних громад, які разом із Збройними Силами України боронять міста, селища та села нашої держави. Українські добровольці одні з перших показали приклад справжньої відданості своєму народу та Батьківщині.

Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій рідній землі.

У цей день ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть ворогові. Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті Героями.

Слава Україні!

Слава українським добровольцям!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет Катеринопільський селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора