Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко прозвітував за роботу в 2022 році

Дата: 02.03.2023 18:15
Кількість переглядів: 119

Фото без опису  На відкритому пленарному засіданні сесії селищної ради, яке відбулось 28 лютого за участю депутатів селищної ради, керівників комунальних підприємств, установ та організацій, старост старостинських округів, селищний голова представив щорічний звіт про свою діяльність, діяльність ради та її виконавчих органів (посилання на текст та презентацію звіту https://katerynopil-miskrada.gov.ua/zviti-selischnogo.../).

  Звітуючи про зроблену роботу за минулий рік, Володимир Коваленко відмітив, що війна внесла суттєві корективи в плани розвитку не тільки Катеринопільської громади, а і району, області і всієї України. Фактично було зупинено всі капітальні видатки, які мали фінансуватися з державного та місцевих бюджетів. Не вдалось реалізувати важливий проект "Капітальний ремонт будівлі Катеринопільського центру розвитку дитини "Сонечко", який мав отримати співфінансування з державного бюджету на 90 відсотків від суми витрат. Відповідно до вимог воєнного часу було прийнято рішення - відкласти будівництво парку з облаштуванням паркової набережної навколо центральної площі по вул.Соборній смт Катеринопіль, міні–футбольного поля для дитячо - юнацької футбольної ліги на стадіоні "Колос", проведення капітальних ремонтів в закладах освіти, медицини та культури, будівництва та реконструкції водогонів в селах та селищі, а також реалізацію інших соціальних проектів, спрямованих на покращення рівня життя населення територіальної громади.

  Натомість робота селищної ради активізувалась в напрямку впровадження заходів енергозбереження на об’єктах соціальної інфраструктури, забезпечення їх джерелами безперебійного живлення, переведення на альтернативні види палива комунальних котелень, підтримання благоустрою населених пунктів, поточного ремонту аварійних ділянок комунальних доріг, посилення заходів цивільного захисту населення громади, фінансування територіальної оборони, підготовки місць компактного розміщення для евакуйованих внутрішньо переміщених осіб. Обставини змусили всіх мобілізуватися і шукати альтернативні шляхи виходу зі складних ситуацій, які майже щоденно створювала війна. Разом з цим діяльність селищного голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету, виконавчих органів ради першочергово була націлена на забезпечення безперебійного і ефективного функціонування всіх органів та служб, комунальних підприємств, медичних та освітніх закладів, які надають послуги мешканцям громади та внутрішньо переміщеним особам. Завдяки їхнім спільним зусиллям Катеринопільська територіальна громада стала надійним тилом для Збройних Сил України і місцем прихистку для співвітчизників, котрі були змушені рятуватись від жахіть війни.

  Після аналізу всіх напрямів діяльності, селищний голова подякував всім, хто об’єднавши зусилля, працював та продовжує працювати для громади та оборони нашої країни. Зокрема, подякував за надану допомогу територіальній громаді нашому земляку, Герою України Юрію Косюку, народним депутатам України – Сергію Нагорняку та Андрію Стріхарському, за всебічну допомогу та підтримку голові та депутатам Черкаської обласної ради Анатолію Підгорному, Олександру Воскобойніку та Олександру Коваленку, депутатам Звенигородської районної ради, керівникам Черкаської ОВА Ігорю Табурцю та Звенигородської РВА Юрію Піковському, надійним друзям громади та відповідальним партнерам - БФ «МХП-Громаді» на чолі з Тетяною Волочай, директору БФ "Разом з Кернел" Ігорю Потоцькому та соціально відповідальному бізнесу – директорам ТОВ «НВФ «Урожай Олександру Воскобойніку і ТОВ «Катеринопільський елеватор» Олегу Боровику.

  Також подякував місцевим підприємцям та сільськогосподарським товаровиробникам за сплачені податки, депутатам селищної ради, старостам старостинських округів, вчителям, медикам, працівникам соціального захисту та культури, комунального господарства, працівникам виробництв та сфери послуг за наполегливу й відповідальну роботу. А волонтерам, небайдужим громадянам та дітям Катеринопільщини, за зібрані заощадження на допомогу нашим захисникам.

  Окрема подяка прозвучала нашим захисникам та їхнім сім’ям за мужність, витримку та велику жертовність! Та всім, хто працює і допомагає заради нашої спільної перемоги.

  Наприкінці виступу, Володимир Коваленко закликав всіх спільно працювати й далі на результат, йти вперед та вірити в Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора