Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 01.03.2023 16:57
Кількість переглядів: 83

Фото без описуЗасіданнях розпочали із вшанування пам’яті  загиблих Героїв-земляків, захисників України, річниці збройної агресії російської федерації та жертв  війни хвилиною мовчання.  

Відповідно порядку  денного розглянули та схвалили до розгляду на сесії селищної ради проекти рішень  щодо звіту  про виконання бюджету за 2022 рік, моніторингу Плану реалізації Стратегії  розвитку, внесення змін до програм соціально-економічного розвитку та місцевих,  галузевих й комплексних програм у сфері охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших заходів територіальної оборони, покращення надання адміністративних послуг в територіальному сервісному центрі та з реалізації міграційної політики на території громади  й  підтримки органів виконавчої влади. 

Загалом було схвалено проекти  рішень щодо 3 нових програм та  внесення змін до 7 діючих.  Відповідно було схвалено й проект рішення селищної ради  щодо змін  до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2023 рік, якими передбачено їх фінансування. 

Розглянули також  стан роботи із зверненнями громадян у апараті Катеринопільської селищної ради та її виконавчого комітету за 2022 рік. Протягом  минулого року  до апарату Катеринопільської селищної ради та її виконавчого комітету надійшло 79 письмових звернень громадян, з них 27 з Черкаського обласного контактного центру. За всіма зверненнями у встановлений законодавством термін заявникам надані детальні відповіді з роз’ясненнями. А апаратом селищної ради та її виконавчого комітету проводилась та й надалі буде проводитись робота по своєчасному і ефективному вирішенні питань порушених у зверненнях громадян.
Далі за клопотаннями місцевих суб’єктів господарювання були надані дозволи на видалення зелених насаджень.  За заявами 17 громадян та  враховуючи протоколи громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті,   прийняті відповідні рішення щодо  зняття їх  з квартирного обліку. Зняття з квартирного обліку відбулося заФото без опису результатами інвентаризації справ громадян, що перебувають на  квартирній черзі, яку проводив відділ містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства селищної ради.  
Після розгляду всіх питань селищний голова Володимир Коваленко закрив засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора