Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда «Вікторія» Катеринопільської ДЮСШ взяла участь у відбірковому турі Чемпіонату України по футзалу (група В ) серед команд дівчат 2010-2011 р.н.

Дата: 17.02.2023 16:20
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

   В м.Черкаси пройшов відбірковий тур Чемпіонату України по футзалу (група В ) серед команд дівчат 2010-2011років народження. Не дивлячись на тяжку обстановку команда «Вікторія» Катеринопільської ДЮСШ взяла участь у цих змаганнях.

   У першій грі наші дівчата зустрілися зі своїми землячками, командою «Жайвір» Шполянської ДЮСШ. Не дивлячись на переживання та різницю в розмірах тренувального та ігрового залів наші дівчата отримали перемогу. В другій грі дівчата з команди ДЮФК «Чорноморець» м.Одеса перемогли господарок площадки з команди КДЮСШ №1 ЧМР м.Черкаси. В третій грі молоді одеситки перемогли дівчат зі Шполянщини. В четвертій грі наша команда отримала перемогу над командою черкащанок. В передостанній грі дівчата з команди «Вікторія» Катеринопіль та «Чорноморець» Одеса розіграли перше - друге місце в турнірній таблиці.               Сильнішими були одеситки, які посіли 1 місце в групі, друге місце за нашими дівчатами. В грі за третє – четверте місце, в двобої між дівчатами команд «Жайвір» Шпола та КДЮСШ №1 ЧМР м.Черкаси, результативнішими були господарки спортзалу.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора