Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги жителів Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 08.02.2023 12:10
Кількість переглядів: 92

Фото без описуЗ 07 лютого у відділенні Укрпошти селища Катеринопіль розпочато обмін ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи, відповідно до Програми обміну ламп розжарювання, яка реалізується Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації України, АТ "Укрпошта" в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та АРК).

За інформацією з офіційного веб-сайту АТ "Укрпошта" вже до кінця лютого, завдяки пересувним відділенням Укрпошти, лампи отримають навіть найменші села, щоб кожен українець міг скористатися послугою та зробити свій внесок у збереження світла.

Як працює програма?

Людина приносить 5 справних ламп розжарювання у відділення "Укрпошти", де обмінює їх на енергоощадні.

Зокрема, обмін відбувається двома шляхами:

              передзамовлення в Дії:

-авторизуйтеся в Дії зручним способом;

- натисніть у меню Послуги та виберіть послугу Обмін лампочок: вкажіть контактний номер телефону, відділення Укрпошти, в якому хочете забрати лампочки, тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати;

- після підтвердження заявки лампи зберігатимуться у відділенні Укрпошти 5 робочих днів.

              у відділенні Укрпошти:

- візьміть з собою паспорт, ідентифікаційний номер та лампи розжарювання, за наявності енергоощадних ламп у відділенні пошти – їх одразу ж замінять.

  Відповіді на найпоширеніші запитання щодо програми обміну, її деталей та інструкції застосування можна дізнатися за посиланням: https://svitlo.diia.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора