Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося позачергове засідання виконкому

Дата: 02.02.2023 13:12
Кількість переглядів: 92

Фото без опису31.01.2023 селищний  голова Володимира Коваленко провів позачергове  засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради, на якому розглянули невідкладні питання життєдіяльності територіальної громади. 
Роботу засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання пам’ять загиблих   земляків та всіх воїнів, що полягли за незалежність і визволення України від російських окупантів.
Далі для забезпечення сталої роботи  місцевого житлово-комунального господарства були розглянуті та відкориговані  тарифи з  централізованого водовідведення для суб’єктів, які самі є надавачами таких послуг, а також затвердженні норми із вивезення твердих побутових відходів в смт Катеринопіль.
Зокрема, провели коригування тарифу на послугу комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради з централізованого водовідведення  для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення, яким є Єрківське селищне комунальне спеціалізоване підприємство,  встановивши його в розмірі 41,66 грн/куб. м.
Також затвердили такі норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у смт Катеринопіль на одну розрахункову одиницю (середньорічні):
багатоквартирні житлові будинки – 2,09 м3/ 376,2 кг на одного мешканця;
індивідуальні (садибні) житлові будинки з присадибними ділянками – 2,13 м3/ 468,6 кг на одного мешканця. 
Визначені норми для інших категорій споживачів (юридичних осіб та підприємців) можна переглянути на офіційному веб-сайті селищної ради, за посиланням: https://katerynopil-miskrada.gov.ua/news/1675333726/
За результатами розгляду клопотання старости Вербовецького старостинського округу Надії  Кожушко,  надано дозвіл на видалення аварійних  зелених насаджень в с.Вербовець. 
На засіданні заслухано інформацію начальника відділу з питань цивільного  захисту, військового обліку, мобілізаційної роботи та забезпечення правопорядку селищної ради Василя Кравченка щодо організації роботи із забезпечення функціонування пункту незламності, облаштованого в приміщенні Публічної бібліотеки в смт Катеринопіль. Визначено, що пункт незламності буде працювати у випадках виникнення надзвичайних ситуацій та повного «блекауту» протягом тривалого часу. Рішення про початок та закінчення періоду його роботи буде приймати комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Катеринопільської селищної ради.
Після розгляду всіх питань згідно повістки денної, селищний голова закрив позачергове засідання виконкому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора