Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 19.01.2023 17:29
Кількість переглядів: 90

Фото без опису18.01.2023 під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулося засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради, на якому відповідно повістки денної розглянули ряд питань. Зокрема, були розглянуті питання щодо визначення переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для відбування адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт та для відбування адміністративного стягнення та покарання у вигляді громадських робіт. Отже, порушники за рішенням суду, будуть у вільний від роботи чи навчання час притягнуті до виконання суспільно корисних робіт – прибирання площ, парків, селищних (сільських) кладовищ та сміттєзвалищ, вулично-дорожньої мережі й тротуарів, санітарне очищення місць загального користування, в тому числі й від снігу,

покіс трави на узбіччях доріг комунальної власності та газонах, навантаження твердих побутових відходів, включаючи негабаритне сміття, гілля в населених пунктах нашої територіальної громади за їхнім місцем проживання.

Також в межах власних повноважень та за пропозицією конкурсної комісії продовжено строки дії договорів до одного року з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах: № 103 "Катеринопіль-Стійкове" (ФОП Кущовий А. В.) та №108 "Катеринопіль-Новоукраїнка" і №112 "Катеринопіль-Розсохуватка" ( ФОП Човник В.).

В рамках підготовки до наступної сесії розглянули та схвалили проект рішення селищної ради "Про Програму розвитку дошкільної освіти у Катеринопільській селищній територіальній громаді на період до 2027 року". Метою цієї програми є розроблення та впровадження механізму розвитку дошкільної освіти в громаді на найближчі роки та перспективу, забезпечення конституційних прав і державних гарантій щодо її доступності та безоплатності здобуття у комунальних закладах освіти.

Закінчили розгляд питань, задовольнивши заяву жителя Фото без описус.Вікнине щодо надання дозволу на видалення аварійних зелених насаджень.

Закриваючи засідання виконкому, селищний голова подякував всім за пророблену роботу та закликав всіх й надалі плідно працювати заради розвитку територіальної громади та допомоги військовим ЗСУ в обороні нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора