Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулась робоча нарада

Дата: 17.01.2023 17:03
Кількість переглядів: 94

Фото без опису17 січня 2023 року селищний голова Володимир Коваленко провів робочу нараду з керівниками відділів, комунальних підприємств та закладів Катеринопільської селишної ради з організаційних й інших важливих питань  життєдіяльності громади, роботи структурних підрозділів в умовах довготривалих відключень електроенергії.

Селищним  головою було  звернув увагу присутніх на дотриманні виконавської дисципліни, строків виконання документів та доручень, що перебувають на контролі  та пошуку можливостей по забезпеченню безперебійної роботи всіх відділів селищної ради, особливо Центру надання адміністративних послуг. Доручено відповідальним особам забезпечити ЦНАП безперебійним електропостачанням за допомогою електрогенератора  та не зупиняти надання якісних послуг жителям громади.
Також було відмічено, що в освітніх закладах  громади розпочався новий навчальний семестр і  довготривалі відключення  електроенергії  теж будуть вносити труднощі  в учбовий процес.  Тому, доручено відділу освіти, молоді та спорту селищної ради разом з керівниками навчальних закладів  швидко реагувати на їх подолання або зменшення. Також селищним головою було наголошено на забезпеченні безпеки учасників освітнього процесу, що навчаються в очному режимі. А саме, під час повітряних тривог перебувати всім їм в захисних укриттях  або місцях, що визначені кожним    закладом освіти. 
Були  обговоренні й інші проблемні та актуальні питання роботи в умовах відключень електроенергії. 
Закриваючи нараду, селищний головаФото без опису вкотре наголосив, що на даний час питання щодо життєдіяльності громади в умовах війни є головним завданням селищної ради. Тому, всім треба активізуватись та, об’єднавши зусилля, шукати шляхи вирішення проблемних питань, які виникають у роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора