Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулись позачергові засідання виконавчого комітету та 25 сесії селищної ради

Дата: 16.01.2023 17:56
Кількість переглядів: 88

Фото без описуНаприкінці минулого тижня відбулися позачергові засідання виконавчого комітету та 25 сесії Катеринопільської селищної ради

Невідкладність цих засідань була викликана необхідністю вирішення термінових питань щодо матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони Звенигородського району та нашої  територіальної громади зокрема.
Всі питання попередньо були розглянуті на  засіданнях профільних постійних комісій селищної ради. 
За їх позитивними висновками та пропозиціями  селищна рада  внесла зміни до двох діючих  програм Катеринопільської територіальної громади та затвердила відповідне фінансування щодо них. Зокрема, на Програму забезпечення підготовки та функціонування територіальної оборони на 2022-2023 роки і Програму функціонування 4-го відділу Звенигородського районного територіального центру комплектування  та соціальної підтримки в умовах відбиття військової агресії з боку рф на 2022-2023 роки  були внесені зміни до  бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік, якими передбачили 370 тисяч гривень субвенції державному бюджету на вказані цілі.
Також, було затверджено в новій редакції Статут КНП "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги".  Нова редакція Статуту була зумовлена внесенням змін до законодавства в частині найменувань штатних посад працівників центру. Зокрема, посада головного лікаря ЦПМСД відтепер буде називатися – директор центру, а замість заступника головного лікаря введено посаду медичного директора.
З усіх питань порядку денного засідання виконавчого комітету та пленарного засідання селищної ради прийнято позитивні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора