Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулась робоча нарада

Дата: 04.01.2023 17:24
Кількість переглядів: 129

Фото без опису 

 03.01.2023 року селищний голова Володимир Коваленко провів   нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів Катеринопільської селищної ради та структурних підрозділів апарату, в ході якої присутні проінформували про результати роботи за 2022 рік та проаналізували завдання, які не вдалося виконати з об’єктивних та суб’єктивних причин. Також обговорили плани роботи кожної із структур громади на найближчу перспективу в умовах воєнного стану.
  Найбільше уваги було приділено питанням щодо стану готовності приміщень, визначених для розміщення внутрішньо переміщених осіб, прибуття яких очікується на територію громади, проблемним питанням соціального супроводу сімей загиблих військовослужбовців у зв’язку з військовою агресією російської федерації та сімей військовослужбовців, які на даний час здійснюють заходи з оборони України, а також одиноких громадян, неблагополучних та багатодітних сімей.​
   Селищним головою по кожному з розглянутих питань було надано відповідальним керівникам відділів та комунальних закладів  завдання та доручення та наголошено на персональній відповідальності про їх виконання.  Особливу увагу приділено  стану утримання та готовності пунктів незламності та захисних споруд.       

  Виконуючому обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Василю Бібіку наголошено на прискоренні вирішення проблемного питання з облаштуванням захисного укриття в Катеринопільському ліцеї №2 та  при можливості в інших освітніх закладах.

    Звернуто увагу виконуючого обов’язки начальника відділу земельних відносин, аграрних питань та екології Віктора Орла на  роботу відділу по інвентаризації земель та платників плати за землю, наголосивши на важливості проведення  цієї роботи на початку календарного та податкового року. Адже, від результатів цієї роботи буде залежати наповнення селищного бюджету, який забезпечуватиме життєдіяльність та розвиток  територіальної громади.
 
   Також  селищний голова  акцентував увагу керівника КП «Катеринопільське селищне  житлово-комунальне господарство» Петра  Підгірного на  наведенні благоустрою на території селища Катеринопіль, розширення сфери діяльності підприємства на сільські населені пункти громади, особливо в питанні якісного водопостачання, а начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ Максима Левчука - на складанні плану проведення ремонтних робіт на дорогах комунальної власності на 2023 рік.
Фото без опису 

   

 

 

 Підсумовуючи нараду, селищний голова закликав  всіх учасників зібрання організувати належну та продуктивну  роботу всіх підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів Катеринопільської селищної ради та структурних підрозділів апарату в прийдешньому 2023 році. Адже, саме від цієї діяльності буде залежати розвиток територіальної громади та добробут її мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора