Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Прийнято бюджет Катеринопільської територіальної громади на 2023 рік

Дата: 23.12.2022 17:20
Кількість переглядів: 88

Фото без опису22 грудня 2022 року під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулося друге пленарне засідання 24-ї сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання. Всі питання, включені до порядку денного, було попередньо розглянуто на засіданнях постійних комісій селищної ради.

В ході роботи депутати затвердили низку місцевих цільових програм, внесли зміни до діючих програм, внесли зміни до селищного бюджету на 2022 рік та прийняли бюджет Катеринопільської селищної територіальної громади на 2023 рік. Всі проекти цільових програм та внесені зміни до діючих програм були детально розглянуті на грудневому засіданні виконавчого комітету. Депутати врахували рекомендації виконавчого комФото без описуітету та висновки профільних постійних комісій і затвердили оновлені цільові програми та внесли зміни до діючих. Згідно цих програм протягом 2023 року будуть забезпечуватись виконання заходів в галузі охорони здоров’я, соціального та цивільного захисту громадян, благоустрою тощо.

Формування бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади, як і усієї України в цілому, здійснювався в умовах воєнного стану. Негативний вплив воєнних дій на території України та неможливість наразі визначити наслідки російської агресії унеможливлюють розроблення реалістичних прогнозів економічного і соціального розвитку країни та, як наслідок, бюджетних показників на середньостроковий період. Враховуючи всі Фото без описувиклики сьогодення, бюджет вдалося затвердили збалансованим за доходами та видатками. Він сформований за пропозиціями головних розпорядників коштів.

Доходи бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2023 рік склали 126 207, 6 тисяч гривень, з них доходи загального фонду бюджету громади – 124 867,5 тисяч гривень та доходи спеціального фонду бюджету громади – 1 340,2 тисяч гривень.

Відповідно видатки бюджету громади затверджено в сумі Фото без опису126 207,6 тисяч гривень, у тому числі видатки загального фонду бюджету громади – 124 867,5 тисяч гривень та видатки спеціального фонду бюджету громади – 1 340,2 тисяч гривень. Резервний фонд бюджету громади затверджений в розмірі – 1 млн гривень.

Також на сесії було прийнято ряд важливих рішень з господарських, майнових та земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора