Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулись урочисті збори з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2022 18:51
Кількість переглядів: 115

Фото без опису    Вчора в залі засідань селищної ради відбулись урочисті збори з нагоди особливих свят, які нещодавно відзначались у нашій країні, Міжнародного дня волонтера та Дня місцевого самоврядування. 
   В урочистих зборах взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, депутат обласної ради Олександр Коваленко, перший заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Дмитро Задеряка, помічник-консультант народного депутата України Андрія Стріхарського Микола Ткаченко, депутати селищної ради, керівники комунальних підприємств. установ, закладів, організацій, волонтери Катеринопільщини, старости старостинських округів, працівники селищної ради та громадськість.
      Розпочали збори з виконання Державного Гімну та вшанування хвилиною мовчання пам’яті всіх захисників України, які героїчно загинули, звільняючи рідну землю від окупантів
       З вітальним словом, до присутніх у залі звернувся селищний голова Володимир Коваленко. У своєму виступі він зазначив, що з перших днів повномасштабної війни, військовослужбовці Збройних Сил України відважно боронять територіальну цілісність та незалежність своєї країни. Безмежна наша вдячність і шана кожному захиснику та захисниці, хто ризикуючи власним життям, з гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, мужньо протистоїть зазіханням ворога.
       Сьогодні, ця жорстока війна триває за найважливіші цінності: людські життя, правду, справедливість, єдність. Це війна за свободу, за національну гідність. І велику роль в ній відіграють саме волонтери. Вони стали першими, хто підтримав наших воїнів та забезпечував їх військовим спорядженням, продуктами харчування, медикаментами та іншими речами першої необхідності, відправляючи сотні вантажів на передові позиції, ставши для них справжніми янголами-охоронцями. Надзвичайно велику допомогу волонтери також надавали та надають сьогодні людям, які змушені були залишити свої домівки та тимчасово переміститись на проживання до нашої громади. 
      Незважаючи на всі труднощі та перепони волонтери Катеринопільщини щодня продовжують робити свої добрі справи заради наближення Перемоги. 
      Цьогоріч, у найскладніший період в історії незалежної України, місцевим радам також довелось змінити звичний життєвий уклад і направити всі зусилля для забезпечення надійного тилу для наших захисників, а також організовувати роботу комунальних закладів та інфраструктури громади в умовах воєнного стану в державі.
          Приємно, що сьогодні волонтери, депутати та працівники селищної ради, жителі громади згуртувалися, знайшли сили і невтомно працюють задля вільної і незалежної України та її майбутнього.
          Селищний голова Володимир Коваленко подякував всім, хто сумлінно та наполегливо сьогодні працює на благо країни та нашої територіальної громади. Побажав здоров’я, миру, злагоди, витримки та єдності на шляху до спільної Перемоги і майбутнього наших дітей.  
      Із словами щирих привітань та вдячності за надану допомогу військовослужбовцям, внутрішньо переміщеним особам та громадянам, які сьогодні її потребують, до присутніх у залі волонтерів звернувся депутат обласної ради Олександр Коваленко. Відмітивши особистий вклад кожного, він вручив Почесні грамоти Черкаської обласної ради волонтерам Катеринопільської, Єрківської та Мокрокалигірської громад. Також він відзначив працю органів місцевого самоврядування, які також сьогодні діють в непростих умовах воєнного стану та формують надійний тил. 
       З вітальним словом, виступив також перший заступник начальника Звенигородської районної військової адміністрації Дмитро Задеряка, який від імені керівників району привітав присутніх з Міжнародним днем волонтера та Днем місцевого самоврядування. Подякував усім, хто долучився до волонтерської діяльності, відклав свої справи, «посунув» роботу, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Волонтери – це наша гордість і нестримна рушійна сила, що змінює Україну.  
        Микола Ткаченко, помічник – консультант народного депутата Андрія Стріхарського передав вітання з нагоди свят від народного депутата, а також повідомив, що найактивніших волонтерів Катеринопільщини Людмилу Ліневич та Анну Гунченко нагороджено відзнакою Верховної Ради України, яку згодом буде їм передано. Він також передав та вручив подяки від Андрія Стріхарського волонтеру Віті Гончаренко, старості Кайтанівського старостинського округу Тетяні Шевченко та депутату селищної ради VIII скликання, директору ПП "Регіон-Плюс" Михайлу Морозюку.
        Представники влади під час урочистих зборів провели нагородження та подякували волонтерам Катеринопільщини за їх активну волонтерську діяльність, за підтримку та допомогу нашим Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, жителям регіонів, які найбільше постраждали від війни та всім присутнім, хто своєю працею в Катеринопільській громаді забезпечує її стабільну життєдіяльність в умовах воєнного стану.

   Почесною грамотою Черкаської обласної військової адміністрації за вагомий особистий внесок у волонтерський рух, зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави, активну благодійну і гуманістичну діяльність в умовах воєнного стану та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено ГРЕНДИША Євгенія Володимировича.
 
     Почесною грамотою Черкаської обласної ради за активну волонтерську діяльність, мужність і стійкість, патріотизм, високу громадянську позицію та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено волонтерів: 

Ольгу БАДРАК, Олександра БАДРАКА, Віту ГОНЧАРЕНКО, Юрія ГРЕЧАНОГО, Назара та Михайла ГУРСЬКИХ, Івана ДРАГУНА, Димитрія ЧЕПОВЕНКА, Віталія ЧЕРЕВАТЮКА, Олену ЧЕРНІЄНКО, Оксану ШМАТКО, Віталія НАГОРНОГО, Діану КОМПАНЕЦЬ, Віктора АДАМЕНКА, Анну ГУНЧЕНКО, Інну КУЦАЄНКО, Олександра ГОДУНКА та Віталія ВЛАСОВА.

Грамотою Катеринопільської селищної ради за активну волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено Любов ПРИЄМСЬКУ - керівника комунального закладу "Публічна бібліотека територіальної громади" Катеринопільської селищної ради.

Почесною грамотою Черкаської обласної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено:

     Михайла ОНУФРІЄНКА - депутата Звенигородської районної ради VIII скликання, голову громадського формування з охорони громадського порядку "Територіальна самооборона Катеринопільщини";
       Миколу ПОЛІЩУКА – голову ГО "Організація ветеранів України Катеринопільської територіальної громади", члена виконавчого комітету селищної ради;
       Аллу КРАВЧЕНКО - депутата Катеринопільської селищної ради VIII скликання, завідувача Катеринопільським центром розвитку дитини "Сонечко";
        Надію ГУСАКОВУ – начальника відділу-головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку апарату Катеринопільської селищної ради та її виконавчого комітету селищної ради.

       Грамотою Звенигородської районної військової адміністрації з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено:
        Володимира АНДРУШЕНКА - депутата Катеринопільської селищної ради VIII скликання, голову фермерського господарства "Андрущенко В.Б.";       
        Мирона ЛЕВИЦЬКОГО- депутата Катеринопільської селищної ради VIII скликання, завідувача інфекційним відділенням комунального некомерційного підприємства ‟Катеринопільська багатопрофільна лікарня‟;
       Миколу ТКАЧЕНКА - депутата Катеринопільської селищної ради VIII скликання, помічника-консультанта народного депутата України Андрія Стріхарського;
        Альону РАДЗІВІЛ – начальника відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Катеринопільської селищної ради;
        Миколу БОБРОВА - старосту Пальчиківського старостинського округу;
        Володимира СОКОЛЮКА - старосту Петраківського старостинського округу.           
      
     Грамотою Звенигородської районної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено Анатолія ШТЕПАНА – депутата Катеринопільської селищної ради VIII cкликання.

   Грамотами Катеринопільської селищної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування, за сумлінну працю та високий професіоналізм були нагороджені старости старостинських округів, працівники селищної ради та її виконавчих органів.

Відео нагородження можна переглянути за посиланням :https://fb.watch/hjXX9ZalsO/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора