Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 10:27
Кількість переглядів: 83

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, члени виконавчого комітету, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а також громадян, виборців, які вболівають за суспільні проблеми, дбають про добробут громади. На органи місцевого самоврядування покладається величезна відповідальність за ситуацію в усіх напрямах – від зміцнення економіки, вирішення питань безпеки та екології, збереження культурних та духовно-моральних цінностей до питань благополуччя громадян.

У цей день висловлюємо щиру вдячність депутатам усіх рівнів, членам виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування за самовідданість, професіоналізм, відповідальність, чуйність та наполегливість у праці в непростих умовах сьогодення.

Особливі слова подяки сьогодні нашим ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток.

А також дякуємо усім жителям громади за любов до рідного краю, за самовіддану щоденну працю та високу активність у громадському житті нашої територіальної громади.

У цей святковий день бажаємо всім перемоги та миру, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку місцевого самоврядування. Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора