Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 25.11.2022 21:53
Кількість переглядів: 175


 Фото без опису22.11.2022  в Катеринопільській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, на яке були запрошені керівники комунальних підприємств, закладів, структурних підрозділів апарату селищної ради  та  старости   старостинських округів. Засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання пам’яті всіх полеглих захисників України та мирного цивільного населення від російської агресії.
Фото без описуВ ході засідання було  розглянуто ряд проектів рішень  селищної ради щодо економічного і соціального розвитку, бюджету та внесення змін до діючих цільових програм Катеринопільської селищної територіальної громади, що будуть внесені на розгляд четвертого засідання 22 сесії селищної ради.
Фото без описуВ рамках власних повноважень були розглянуті та встановлені тарифи на комунальні послуги КП "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство", які згідно норм законодавства України щороку переглядаються.  При формуванні нових Фото без описутарифів до уваги брались збільшення вартості енергоносіїв, паливо-мастильних матеріалів та розмірів  мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму, а також запроваджений Урядом мораторій на збільшення вартості послуг для населення. Отже,  тарифи на послуги КП "КСЖКГ" на 2023 рік збільшені тільки для споживачів - господарюючих суб’єктів. Так, тариф на послугу з  централізованого водовідведення для споживачів, які є суб’єктам господарювання у сфері централізованого водовідведення, встановлений в розмірі 45,62 грн  за 1 куб.м.  Тариф на послугу з  поводження з побутовими відходами для бюджетних установ, організацій встановлений в розмірі 551,45 грн за 1 куб м, а для  інших споживачів - 575,28 за 1 куб м.   Для споживачів всіх категорій, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення, продовжено ще на рік термін дії діючих тарифів на послуги КП "КСЖКГ" з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.  
Крім цього, на засіданні виконкому відповідно до нещодавно внесених змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України, визначено уповноважених посадових осіб, які будуть здійснювати у разі необхідності складання акта про встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду, а також затверджено Фото без описуформу такого акта.
З метою забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування розглянуто та задоволено подані заяви від трьох таких дітей  щодо  поставлення їх  на квартирний облік  громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
Після розгляду всіх питань повістки денної селищний голова закрив засідання виконавчого комітету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора