Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській селищній раді відбулась робоча нарада

Дата: 18.11.2022 13:02
Кількість переглядів: 83

Фото без опису15.11.2022 року  селищний голова Володимир Коваленко провів нараду   з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату.

В ході наради розглянули актуальні питання щодо проходження опалювального сезону в комунальних закладах та установах та  вжиття заходів  із готовності об’єктів життєзабезпечення громади до відключення електроенергії.

Приділили увагу й питанням соціального спрямування. Заступник селищного голови- начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради Ірина Міненко доповіла про підготовку приміщень до розміщення внутрішньо переміщених осіб із населених пунктів  Сходу та Півдня України, прибуття яких на територію громади передбачається з настанням морозів.  

Далі обговорили проблемні питання соціального супровіду сімей загиблих військовослужбовців у зв’язку з військовою агресією російської федерації, сімей військовослужбовців, які здійснюють заходи з оборони України, а також одиноких громадян, неблагополучних та багатодітних сімей та намітили шляхи їх вирішення. Селищний голова наполегливо порекомендував всім відповідальним особам місцевого самоврядування активніше включитись в роботу з цих питань та приділити якнайбільше уваги та турботи таким сім’ям. Також селищний голова дав доручення керівникам комунальних закладів та відповідальним працівникам селищної ради щодо невідкладної підготовки до функціонування пунктів обігріву  у визначених місцях. 

В черговий раз було заслухано керівників комунальних закладів територіальної громади щодо  стану  утримання та готовності підвідомчих їм захисних споруд, а також щодо роботи  закладів охорони здоров(я, соціального захисту, освіти та культури в умовах воєнного стану.

Про  стан наповнення та  виконання бюджету територіальної громади за 10 місяців 2022 року доповіла Альона Радзівіл, начальник відділу фінансів, економічного  розвитку та інвестицій. Попри те, що виконання бюджету за цей період забезпечено, є значне недофінансування його дохідної частини за статтям надходжень «Плати за землю», зокрема земельного податку та орендної плати від земельних ділянок не витребуваних паїв. Тому, далі заслухали виконуючого обов’язки начальника  відділу земельних відносин, аграрних питань та екології  Віктора Орла щодо  стану роботи провідних спеціалістів відділу  в питанні  інвентаризації платників плати за землю. Відповідно селищний голова всім землевпорядним спеціалістам селищної ради дав доручення прискорити роботу в цьому напрямку та забезпечити надходження до бюджету від плати за землю в повному обсязі.                                               Фото без описуГолова ГО "Організація ветеранів України Катеринопільської територіальної громади"  Микола Поліщук проінформував щодо наповнення рахунку   громадської організації, з якого в разі потреби  надається допомога мобілізованим військовослужбовцям-землякам та їх сім’ям, а також на формування та доставку гуманітарних грузів  на передову.

    Начальник  КП «Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство» Петро Підгірний доповів про наведення благоустрою на території селища Катеринопіль та про  створення запасу посипних та паливно-мастильних матеріалів на зимове утримання пішохідних тротуарів та площ, а також доріг комунальної власності по вулицях населених пунктів територіальної громади.

Начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Максим Левчук  доповів про проведення  ремонту доріг комунальної власності в цьому році, а  ТеФото без описутяна Новіцька, заступник начальника відділу бухгалтерського обліку, щодо стану розрахунків з виконавцем цих робіт.

На закінчення наради розглянули організаційні питання підготовки листопадового засідання виконавчого комітету та четвертого засідання двадцять другої чергової сесії селищної ради і засідань постійних комісій.

Закриваючи нараду, селищний голова наголосив на активній та спільній роботі всього виконавчого апарату селищної ради і трудових колективів підприємств та закладів комунальної власності задля розвитку територіальної громади та зростання добробуту її жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора