Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2022 09:14
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Шановні працівники сільського господарства Катеринопільської територіальної громади, ветерани галузі!

  Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
   Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Своєю мудрістю й досвідом ви щороку засіваєте українську ниву, примножуючи здобутки нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Важливість і вагомість вашої професії по особливому відчувається саме зараз, у час, коли триває війна, але попри все, працівники сільського господарства продовжують мужньо тримати свій фронт. Саме ви становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя - продуктами харчування, а державі – продовольчу безпеку.
   Сільське господарство в нашій Катеринопільській територіальній громаді – найбільш соціально значуща складова її економічного розвитку, яка забезпечує стабільність і впевненість у майбутньому усім її жителям.
   З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякуємо усім працівникам сільського господарства  – за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки, вагомі зусилля у спільній справі наближення Перемоги України у війні з росією. Безмежно вдячні за те, що з часу ворожого вторгнення ви першими стали на захист рідної землі, допомагаючи Збройним Силам України продовольством, військовим спорядженням, транспортом, паливно-мастильними матеріалами, доставленням вантажів, надаючи  допомогу населенню на окупованих територіях та внутрішньо переміщеним особам, що проживають у  нашій громаді. 
    У день професійного свята, від щирого серця бажаємо усім вам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, сили духу, благополуччя та життєвих гараздів. Нехай ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі. Хай і надалі колосяться щедрими врожаями засіяні ниви. Мирного неба та Божого благословення вам та вашій родині!                                

З повагою, 
Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора